Členská výroční schůze

06.01.2012 18:00

Štefan Malý přednesl velitelskou zprávu, kde shrnul činnost jednotky hasičů za rok 2011. Dále poreferoval o činnosti sboru a administrativních záležitostech stávající starosta hasičů Luboš Cupal. Následovalo zhodnocení dosavadního vývoje ve sboru, evidence odcházejících a nových členů SDH Kyselka. Poté se hlasovalo o novém výboru a funkcích ve sboru. Novým starostou hasičů Kyselka se stal Josef Krajc. Jednatelem je Lukáš Jaroš. Velitelem jednotky zůstává Štefan Malý, pokladníkem je Martina Jarošová a revizi má na starosti Michal Formánek. Pokladna byla předána v plusu. 

 
Do nového roku tedy vstoupil sbor s mnoha změnami, některými více a některými méně příjemnými. Každopádně děkujeme za dosavadní přínos všem těm, kteří se podíleli na chodu jednotky hasičů nebo dokonce byli hybnými silami sboru. Seznam odcházejících členů najdete ZDE.
 
Přejme si společně, že v tom dalším působení se nám bude dařit alespoň stejně dobře jako dosud. Čeká nás mnoho práce a máme před sebou velké výzvy, mimojiné obměna vozového parku, dovybavení zbrojnice či nábor nových členů nbo pravidelná účast na soutěžích. Neméně důležitým úkolem je také ukázat těm holobrátkům z Hájku, že mít lepší techniku neznamená mít lepší lidi a že umíme prolévat vodu do ohně stejně dobře jako oni pivo do půllitrů! Aneb kdo se bojí, nesmí do Kyselky...ale do Hájku jo :-) 
 
Ještě se sluší poznamenat, že schůze proběhla bez poblémů, vše bylo schváleno jednohlasně a že alespoň zde se povedla dostatečná úcast členů.
 
Velitelská zpráva ke stažení ZDE.
 
Aktuální seznam členů ke shlédnutí ZDE.
 
Připomínáme, že v nedéli 15. 1. 2012 bude pravidelná schůzka v hasičské zbrojnici. Všichni jste srdečně zváni. Takže prostě koukejte přijít! :-)